Archieven

Aafje Gezellig op stap draagt bij tegen eenzaamheid

Ruim de helft van alle 55-plussers in Nederland voelt zich wel eens eenzaam.

Nederland staat als vierde in de rij landen waarvan de bevolking zich het meest eenzaam voelt. Eenzaamheid is een gevoel dat niet heel goed te omschrijven valt. Maar eenzaamheid kan wel grote gevolgen hebben zoals een verhoogde bloeddruk, een verhoogd stressniveau en langdurige eenzaamheid kan zelfs uitmonden in een depressie en vroegtijdig overlijden.

 

Aafje Gezellig op stap is vijf jaar geleden opgericht om eenzaamheid tegen te gaan. Aafje Gezellig op stap bestaat uit twee delen. Namelijk voor de klanten die nog zelfstandig met ons mee kunnen en voor klanten die in een verzorgingshuis van Aafje wonen. Bij elk uitstapje gaat er reisleiding mee en zorgen wij voor voldoende vrijwilligers die u kunnen ondersteunen waar nodig. Met een luxe touringcar of met de Aafje rolstoelbusjes vertrekken we vanaf een opstapplaats bij u in de regio of vanaf het Aafje huis. Na Afloop van de uitstap wordt u daar ook weer afgezet.

Uitstapjes die met Aafje Gezellig op stap gemaakt worden variëren van een kort bezoek aan het strand of een weekmarkt in de buurt tot aan een lange dag varen over de Vecht of een rondleiding achter de schermen bij Schiphol. Voor de echte avonturiers zijn er zelfs twee weekenden weg opgenomen in het programma. Het volledige programma uitstapjes van Aafje Gezellig op stap vindt u op www.aafjegezelligopstap.nl. Hier kunt u uzelf ook gelijk opgeven als u een keertje mee wilt. Dan maken we er met elkaar een mooie en gezellige dag van!

 

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe