Aanmelden

Lever een dienst

Leuk dat je interesse hebt om je aan te melden als nieuwe dienstverlener!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging mét maatschappelijke betekenis? Omschrijft men jou als flexibel, zelfstandig en ondernemend en sta jij ingeschreven bij de KvK? Dan wil Met hulp van Aafje met jou samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat jij een sociale werkhouding hebt en je goed kan inleven in de situatie.

Maar wat bieden wij jou? Door een profiel aan te maken op de website van Met hulp van Aafje kun je jezelf presenteren tegenover onze klanten. Je hebt de keuze uit twee pakketten, namelijk het basispakket en het pluspakket. Bij het pluspakket zijn er een aantal extra’s opgenomen, zoals het vullen van een fotogalerij van tien foto’s, de mogelijkheid om een bedrijfsvideo te plaatsen en een vraag- en antwoordpagina. Twijfel je welk pakket het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op en laat je adviseren.

Verder bepaal je zelf hoe je jouw agenda indeelt, de prijzen van je diensten en de grootte van je regio en wij bieden jou een uitbreiding van je klantenkring. Met hulp van Aafje is actief in Drechtsteden, Rotterdam, de BAR-gemeenten en in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam. 

Aanmelden is zo gedaan

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een profiel? Neem dan gerust binnen kantooruren contact met ons op via 088 648 1616.

Aanmelden