Archieven

Acties najaarseditie magazine Aangenaam

Bekijk hieronder de acties die wij hebben uitgelicht in het magazine van Aafje van oktober 2022.

Korting op Personal Coaching + Voedingsplan
Voldoende bewegen, gezonde voeding en een prettige leefstijl zorgen ervoor dat u goed in uw vel zit. Good Life For all kan u hierbij helpen. Start nu met Personal Coaching en ontvang 10% korting op de aanschaf van een 10-rittenkaart inclusief een voedingsplan op maat. U gaat samen met een coach aan de slag om een fitte en energieke leefstijl te ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie over de dienstverlener.

€ 14,95 korting bij Hulpstudent
Klussen in en om het huis, een kookmaatje of boodschappenhulp? Hulpstudent zoekt voor u de ideale hulp voor uw klussen in en rondom het huis. U kunt om meerdere redenen Hulpstudent.nl inschakelen. Zij bieden verschillende lidmaatschappen om gebruik te maken van hun diensten. Leden van Allemaal Aafje betalen bij inschrijving geen administratiekosten. Hiermee bespaart u € 14,95. Klik hier voor meer informatie over de dienstverlener.

Gratis interieuradvies t.w.v. € 150,- bij een volledige verhuizing
Verhuizen kan veel stress met zich meebrengen. Vooral als u uw vertrouwde omgeving inruilt voor een nieuwe woonplek. Geregeld Verhuizen neemt deze stress graag weg bij u. Zij nemen al het werk rondom een verhuizing uit handen. Geregeld Verhuizen plant, organiseert en coördineert uw volledige verhuizing naar een andere woning of zorginstelling. Maakt u gebruik van deze dienst? Dan krijgt u bij afname van een volledige verhuizing een gratis interieuradvies t.w.v. € 150,-. Klik hier voor meer informatie over de dienstverlener.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe