Administratie en cursussen

Het bijhouden of op orde brengen van uw administratie, het uitzoeken op welke toeslagen u nu wel of geen recht heeft of het aanvragen hiervan, het kan soms een hele opgave zijn. Ook wanneer u (nog) niet zo handig bent met de computer helpen onze dienstverleners u graag.

Net dat beetje extra hulp, zo weet u zeker dat u uw administratieve zaken goed heeft geregeld. En dat geeft rust. Die rust verdient u toch ook? De dienstverleners via Met Hulp van Aafje bieden u een professioneel en vertrouwd aanbod aan administratieve hulp. Dit kan variëren van het eenmalig op orde brengen van de administratie tot het ondersteunen voor langere tijd. En voor een prettige samenwerking komt de administrateur eerst langs voor een kennismakingsgesprek.

De administratieve hulp via Met hulp van Aafje kunt u onder andere benaderen voor:
– Het ordenen van uw administratie
– Hulp bij vragen over uw pensioen
– Hulp bij diverse (subsidie)aanvragen
– Hulp bij internetbankieren
– Het regelen en controleren van uw bankverkeer
– Hulp bij budgetteren
– Telefoneren met instanties

Computercursus
Tegenwoordig is de computer niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We gebruiken de computer om te e-mailen, (beeld)bellen, internetbankieren en we onderhouden zelfs onze sociale contacten via de computer. Bent u (nog) niet zo heel handig met de computer, de laptop of de tablet? En wilt u dit wel graag worden? Met hulp van Aafje helpt u graag! Wij bieden computerhulp waardoor u stapsgewijs de digitale en online wereld leert ontdekken. De computerhulp via Met hulp van Aafje neemt u mee op uw eigen tempo mee door deze cursus. U zult zien dat u een stuk handiger bent met het gebruik van de computer en dat veel dingen, zoals even bijkletsen met uw kleinkinderen, een stuk makkelijker worden! 

Aanvragen 
U kunt op deze pagina uw eigen dienstverlener kiezen. Na de aanvraag neemt deze telefonisch contact met u op om uw aanvraag te bespreken en een afspraak met u te maken. 

Klik op de subcategorie om alle dienstverleners te bekijken.

Administrateur
7 Dienstverlener(s)
Bewindvoering
3 Dienstverlener(s)
Budget beheer
4 Dienstverlener(s)
Computerhulp
1 Dienstverlener(s)

Dienstverleners

  • Alle
  • Administrateur
  • Bewindvoering
  • Budget beheer
  • Computerhulp