Archieven

Anne4Care: altijd een vertrouwd gezicht in huis

De digitale ontwikkelingen zijn bijna niet meer bij te houden. Van een smartphone tot aan een slimme horloge, een tablet en handige apps. Iedereen kent ze en iedereen gebruikt ze. Maar wat als u geen overzicht meer heeft over uw medicijngebruik of twijfelt aan welke dag het is? Het is dan natuurlijk fijn als er iemand is om u te helpen. Iemand die u kent en uw dagritme kent. Dat kan met Anne!

Wie is Anne?
Anne is een (virtueel) maatje. Ze is zo ontworpen dat ze op meerdere manieren uw virtuele assistente is. U kunt tegen haar praten, ze luistert, reageert en helpt u herinneren. De functionaliteiten van Anne zijn praktisch, maar ook leuk. Dankzij Anne heeft u op een eenvoudige manier alsnog contact met anderen en meer regie over uw dagelijkse leven. 

Functies
U heeft de keuze uit Anne GO Basis en Anne GO compleet. De standaard functies zijn beeldbellen, medicatie en agenda. Bij de Anne GO compleet krijgt u extra’s zoals een album, radio, nieuws en spelletjes. Hier staat bij iedere functie een korte beschrijving.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe