Archieven

Bent u op zoek naar boodschappenhulp?

Bent u slecht ter been, moest u pasgeleden een operatie ondergaan of bent u door andere omstandigheden niet in staat om zelf uw boodschappen te doen? Bij Hip Helpt kunt u terecht voor het vinden van een betrouwbare boodschappenhulp die u ondersteunt bij uw dagelijkse of uw wekelijkse boodschappen.

Wat kunt u verwachten?
Hulp bij boodschappen is een erg breed begrip. Iemand kan u helpen bij uw wekelijkse boodschappen, maar ook bij boodschappen die u minder vaak nodig heeft. Denk hierbij aan het ophalen van medicijnen, maar ook het kopen van nieuwe schoenen of kleding. U kunt de boodschappenhulp op twee manieren inschakelen, hij of zij kan boodschappen voor u doen of met u doen. U wordt altijd gekoppeld aan iemand die aan uw wensen voldoet. Dit is vaak een persoon die uit uw regio komt.

Uw aanvraag wordt verwerkt door de plaatselijke helpdesk van Hip Helpt. De stichting is actief in verschillende plaatsen door heel Nederland. Hierdoor krijgt u altijd een vrijwilliger bij u in de buurt toegewezen. U kunt hier direct hulp vragen.

Wilt u zich opgeven als vrijwilliger?
Zoals eerder aangegeven is niet iedereen in staat om zelf boodschappen te doen. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden voor het bestellen en laten bezorgen van boodschappen, maar dit is met name voor ouderen niet altijd een optie.

Vindt u het niet erg om af en toe boodschappen te doen voor een ander? Dan kunt u zich hier aanmelden als vrijwilliger bij Hip Helpt.

Hulp bij andere taken
U kunt ook voor andere hulp terecht bij Hip Helpt, zoals vervoer naar het ziekenhuis. Beschrijf in het aanvraagformulier waar u precies hulp bij nodig heeft en zij zoeken een geschikte hulpbieder voor u.

Bron: Hip Helpt

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe