Archieven

Capelle en Krimpen aan den IJssel praten over morgen

Zes ouderenorganisaties organiseren gesprekken met inwoners uit de regio Capelle en Krimpen aan den IJssel. Het thema rondom deze gesprekken is Praat vandaag over morgen, oftewel de toekomst van de ouderenzorg. Er wordt gekeken naar wat u belangrijk vindt in de ouderenzorg en welke verwachtingen u heeft voor uzelf of voor uw naaste(n).

Nederland vergrijst in snel tempo en dat vraagt iets van zorgorganisaties, van bedrijven, van de overheid en van inwoners. Het vraagt iets van hoe we de zorg organiseren en wat we voor elkaar doen. Zorgorganisaties willen daarom alvast in gesprek gaan met inwoners, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo geven we gezamenlijk vorm aan de zorg van straks.

De komende tijd worden er verschillende gesprekken gevoerd over de toekomst van de ouderenzorg. De gesprekken zouden in eerste instantie plaatsvinden op een bankje in de stad, maar door het coronavirus maken de fysieke gesprekken plaats voor online conversaties. In een online omgeving kunnen inwoners aanschuiven op het digitale ‘Over Morgen’-bankje.

Wilt u meepraten?
Klik hier en ga het gesprek over ouder worden en de toekomst van de zorg voor ouderen samen aan. Deel uw ideeën, geef aan hoe ouder worden voor u eruitziet en wat u daarvoor nodig heeft.

Bron: Over Morgen

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe