Archieven

Dagvoorziening via Aafje voor iedere doelgroep

Door lichamelijke of geestelijke klachten kan het lang zelfstandig thuis wonen soms best lastig zijn.

Niet alleen voor u, maar ook voor uw partner kan het zwaar zijn. Aafje heeft voor mensen die daar behoefte aan hebben dagvoorzieningen beschikbaar gesteld. Deze dagvoorzieningen zijn prettig voor u, maar ook voor uw mantelzorger. De zorg wordt de mantelzorger even uit handen genomen en kan zo zelf ook tot rust komen.

Aafje heeft dagvoorzieningen voor diverse doelgroepen. Zo zijn er dagvoorzieningen voor mensen die op fysiek vlak beperkt zijn, maar ook voor mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie.

De dagvoorzieningen van Aafje dragen bij tot een grotere mate van uw zelfstandigheid. Aafje helpt u met het trainen van de dagelijkse vaardigheden en helpt u actief te houden. Tevens zijn de dagvoorzieningen goed voor uw sociale contacten. U ontmoet mensen die hetzelfde meemaken als u en brengt op een aangename manier tijd met elkaar door.

Heeft u een beroerte gehad? Dan is het niet makkelijk om het dagelijkse leven weer op te pakken zoals het voor de beroerte was. Aafje heeft voor u een Afasie Trainingscentrum. Hier staat een team van logopedisten, een fysiotherapeut, een psycholoog, een ergotherapeut en een maatschappelijk werker voor u klaar.

Heeft u een visuele beperking? Ook dan heeft Aafje een passende dagvoorziening voor u.

Wilt u deelnemen aan een dagvoorziening van Aafje. Dan heeft u een indicatie nodig. Voor al uw vragen omtrent het aanvragen van de indicatie, dan kunt u contact opnemen met de Aafje klantenservice op telefoonnummer 088 8233 233

De volgende Aafje locaties hebben een dagvoorziening:
– De Reyerheem (PG) in Ridderkerk;
– ’t Ronde Sant (PG) in Ridderkerk;
– Meerweide (Afasie Trainingscentrum/VISIO en PG) in Rotterdam IJsselmonde;
– De Twee Bruggen (somatiek) in Rotterdam IJsselmonde;
– Hoppesteijn in Rotterdam Kralingen Crooswijk;
– Charley Toorop Toren in Rotterdam Zevenkamp.

In Zwijndrecht kunt u ook terecht voor een Dagopvang Light. Deze dagopvang Light in Zwijndrecht is in samenwerking met de Swinhove Groep en Diverz. Voor deze dagvoorziening heeft u geen indicatie nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Aafje klantenservice via 088 8233 233.

Meer informatie over de dagvoorzieningen van Aafje vindt u hier.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe