Archieven

Dankzij Meyra kunt u zelfstandig en actief blijven deelnemen aan de maatschappij

Dankzij Meyra kunt u zelfstandig en actief blijven deelnemen aan de maatschappij

Al meer dan 50 jaar is Meyra specialist in het verbeteren van de zelfredzaamheid van mensen. Zij hebben als doel om mensen zo veel en zo lang mogelijk te kunnen redden in de omgeving waarin zij zich prettig voelen. Dit doen zij door samen met de klant naar mogelijkheden te zoeken die passen bij de wensen en persoonlijke situatie van hem of haar. Oftewel, hierin bestaat geen standaard. Elke situatie is maatwerk.

Mobiliteit
Bent u slecht ter been of kunt u wel wat hulp gebruiken bij uitstapjes, de dagelijkse boodschappen of om uw hobby’s te beoefenen? De experts van Meyra creëren voor iedere situatie een oplossing op maat.

Er wordt naar verschillende factoren gekeken voordat de adviseurs met een oplossing komen. Wat zijn uw fysieke mogelijkheden, uw dagbesteding, uw leegomgeving, maar ook hoe ze dingen kunnen afstemmen met de mensen om u heen die u wellicht verzorgen. Hierdoor kunt u rekenen op eerlijk advies.

Woongemak
Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen in zijn of haar vertrouwde omgeving. Meyra maakt uw woning toekomstbestendig door praktische aanpassingen die zorgen voor meer woongemak, veiligheid en comfort.

De experts zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en hebben oog voor details. Voor de diverse mogelijkheden voor woningaanpassingen kunt u hier een kijkje nemen.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe