Archieven

De BoodschappenPlusBus, voor een rit naar de supermarkt of een uitje wat verder weg

Het doet ieder mens goed om er af en toe eens op uit te gaan en andere mensen te ontmoeten. Als het voor u lastig is om zelfstandig op pad te gaan, is de BoodschappenPlusBus een uitkomst! Voor een rit naar de supermarkt of een uitje wat verder weg. Wilt u ook mobiel blijven? Ga mee met de BoodschappenPlusBus. Een rit of uitje met anderen is gezellig en vergroot uw wereld.

Wat is de BoodschappenPlusBus?
Met de BoodschappenPlusBus kunt u erop uit. Vrijwilligers begeleiden u. Zij halen u op bij de deur en helpen u graag met in- en uitstappen. Vrijwilligers zorgen ook voor het programma, de planning en het rijden met de bus. U kunt bijvoorbeeld mee naar de supermarkt, een museum of het strand. In de bus is ruimte voor rollators en soms ook voor een rolstoel.

Hoe werkt de BoodschappenPlusBus?
Bekijk hier op de kaart welke BoodschappenPlusBus bij u in de buurt rijdt. U belt zelf de lokale organisatie voor het programma en om een afspraak te maken. De bus haalt u op en brengt u weer thuis. U betaalt zelf een kleine bijdrage, afhankelijk van de bestemming en het programma. Sommige gemeenten bieden korting voor sociale minima.

Dus wilt u ook gezellig samen op pad? Zoek dan nu een BoodschappenPlusBus in uw buurt en neem telefonisch contact op.

Bron: Nationaal Ouderenfonds

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe