Omschrijving

Allround klusbedrijf voor grote en kleine klussen

Cijntje is een allround klusbedrijf, we kunnen dan ook iedere mogelijke klus of verbouwing voor u uitvoeren. Wilt u een nieuwe badkamer aan laten leggen, een winkelpand laten verbouwen of een complete renovatie uit laten voeren? Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis weten we exact wat nodig is voor ieder bouwproject. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor kleinere klussen waar u zelf niet aan toekomt. Schilderwerk bijvoorbeeld, of een vloer laten leggen, het ophangen van gordijnrails of een schilderij. Waar u ook hulp bij nodig heeft, wij staan direct voor u klaar, van kleine klus tot groot bouwproject.

Cijntje vastgoedonderhoud werkt voornamelijk in Dordrecht, Drechtsteden, Breda, Rotterdam en omstreken. We zijn VCA gecertificeerd en nemen veiligheid en gezond, duurzaam werken zeer serieus. Als betrouwbare partij staan we altijd garant voor alle door ons uitgevoerde werkzaamheden. Heeft u een klus en wilt u weten wat de kosten zijn om die uit te laten voeren? Wij werken op basis van een vaste aanneemsom en open calculatie. Zo heeft u altijd een volledig inzicht in de totale kosten en komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Onze projecten worden dan ook snel opgepakt en binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd.

Prijzen

voorrijkosten €65,- , uurtarief €50 per uur

 • Nog geen reacties.
 • Voeg een beoordeling toe
  Kalender
  U kunt deze kalender gebruiken om een voorkeursdatum aan te geven bij deze dienstverlener. De dienstverlener neemt contact met u op om een tijd te bespreken.
  mei 2023
  ma
  di
  wo
  do
  vr
  za
  zo
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4