Omschrijving

Rust, Relaxen en Ontstressen zonder uw huis te verlaten? Geniet van een massage in het comfort van uw eigen huis.

Massage aan huis is snel & makkelijk!
D-Stress Massage Aan Huis is er om uw leven minder stressvol te maken. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken, uw massage ontvangen en betalen. Geen gedoe, minder frustratie en u hoeft de deur niet uit. Het mooie ervan is dat u volledig kunt relaxen in het comfort van uw eigen huis. Een service voor iedere lifestyle en zeer aan te raden voor de minder mobiele onder ons. Betalen kan contant en via Tikkie. Factuur kan alleen voor behandelingen op wekelijkse basis op het zelfde adres en voor dezelfde persoon.

D-Stress Massage Aan Huis berekent voor de massages aan huis (bij de klant op locatie) een kilometervergoeding met gratis kilometers tot 25 km.
Bent u woonachtig in Rotterdam dan berekent D-Stress Massage géén kilometervergoeding. De kilometervergoeding is €0,20 per kilometer, uitgaande van gratis parkeergelegenheid in de nabijheid van uw woning. Wanneer er geen gratis parkeergelegenheid is in de nabijheid van uw woning, wordt u verzocht om dit bij het maken van de afspraak te vermelden. De kosten voor betaald parkeren zijn voor rekening van de klant.

Prijzen

Massage €55,- per uur
Allemaal Aafjepasleden ontvangen €5,- korting per uur
Reiskosten: Voor Rotterdam met postcode 30.. zijn de reiskosten gratis. Anders 25 cent p/km waarvan de eerst 20km gratis zijn.

 • Nog geen reacties.
 • Voeg een beoordeling toe
  Kalender
  U kunt deze kalender gebruiken om een voorkeursdatum aan te geven bij deze dienstverlener. De dienstverlener neemt contact met u op om een tijd te bespreken.
  mei 2023
  ma
  di
  wo
  do
  vr
  za
  zo
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4