Omschrijving

WAT DOEN WIJ?

Wij bemiddelen de leukste studenten/ young professionals aan Nederlandse huishoudens voor (bij-) baantjes naast hun studie. Het gaat hierbij om met name de volgende baantjes:

Huishoudelijke hulp - Thuisassistent - Oppashulp - Bijles - Oppassen op dieren - Boodschappen doen - Kookmaatje - Gezelschap - Tuinhulp - Klussen in en om het huis - Administratie/ICT.

WAT VOOR AANVRAGEN ZIJN ER?

Huishoudelijke Hulp: Geen tijd of zin om het huishouden te doen? Je persoonlijke Hulpstudent voert naar wens huishoudelijke werkzaamheden uit in en rond je huis. Denk aan het schoonmaken van de keuken en badkamer, stofzuigen en dweilen en nog meer schoonmaakwerkzaamheden. Onze Hulpstudenten zorgen al bij méér dan 700 huishoudens in Nederland voor een schoon en fris huis! Hoe fijn is het om thuis te komen in een schoon en opgeruimd huis?

Onze huishoudelijke Hulpstudent kan ook: Ramen zemen; Wassen; Bed verschonen en opmaken; Opruimen.

Thuisassistent: Loopt je hoofd over door alle drukte om je heen? Moet er veel geregeld worden maar heb je hier geen tijd voor? Vraag onze Thuisassistent Hulpstudent om orde in je chaos te scheppen. Je kunt hulp verwachten op bijvoorbeeld het plannen en boeken van vakanties, het bijhouden van je zakelijke en privé agenda, bijhouden van je mails en het kopen van cadeaus. Zo hou jij tijd over voor belangrijke dingen.

Onze Thuisassistent kan ook: Kinderfeestjes organiseren; Monteurs ontvangen; Restaurantreserveringen maken; Personal shopping

Oppashulp: Plezier gegarandeerd voor iedereen! Onze oppas Hulpstudent komt je graag helpen met de verzorging van je (klein)kinderen. Ze gaan samen lekker binnen- of buiten spelen, samen eten en natuurlijk brengt de oppas de kinderen ook naar bed als het bedtijd is.

Onze Oppas kan ook: Kinderen uit school halen; Babysitten; Overnachten; Begeleiden bij thuisonderwijs.

Bijles: Heeft je kind op één of meerdere vlakken een achterstand opgelopen? Wij bieden ondersteuning bij moeilijke lesonderwerpen (basisschool, voortgezet onderwijs, mbo, hbo of wo) voor meerdere dagen. Onze Hulpstudenten kunnen je kind kwalitatief goede bijles geven op ieder niveau.

Onze Bijles Hulpstudent kan ook: Huiswerkbegeleiding geven; Helpen bij het maken van een werkstuk; Citotraining; Begeleiden bij thuisonderwijs.

Oppassen dieren: Is je huisdier langer alleen dan je lief is? Vraag onze Hulpstudent als oppas en/of uitlaatservice. Je huisdieren worden met liefde en plezier verzorgd, volgens jouw instructies. Zo weet je zeker dat je huisdier niets te kort komt als jij er even niet bent.

Onze Dierenoppas Hulpstudent kan ook: Eten geven; Gezelschap houden; In huis nemen tijdens vakanties of dagje weg; Verzorgen.

Boodschappen: Wij doen de boodschappen! We hebben verschillende Hulpstudenten aan boord die graag de boodschappen voor je doen. Ze gaan graag langs de supermarkt en halen de producten die jij en je gezin lekker vinden. Het kan gaan om grote maar zeker ook kleine boodschappen. Niet alleen langs de supermarkt is een optie maar zeker ook de drogisterij of slager is geen enkel probleem. Zo zijn je kasten altijd goed gevuld.

Onze Boodschappenhulp kan ook: Langs de bloemist; Helpen bij online bestellen; Bestelling aannemen en opruimen; Samen boodschappen doen.

Kookmaatje: Hoe fijn is het als je na een lange dag thuiskomt en er staat een gezonde maaltijd voor je klaar? Een droom? Nee hoor, onze Hulpstudent kan dit met gemak voor je verzorgen. Uiteraard wordt er geheel rekening met je eetwensen gehouden. Ook boodschappen doen voor de maaltijd kan verzorgd worden. Samen koken? Ook dat is mogelijk!

Ons Kookmaatje kan ook: Koken voor de hele week; Koken voorbereiden; Samen koken; Koken voor het weekend.

Gezelschap: Even wat extra aandacht nodig gedurende de week? Vraag onze Gezelschaps-Hulpstudent. Een spelletje doen, samen koffie of theedrinken, boodschappen doen, naar de bibliotheek, samen wandelen of wat hand- en span diensten. Of zet je Hulpstudent in als chauffeur, je wordt in je eigen auto naar je plek van bestemming gereden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze Gezelschaps-Hulpstudent kan ook: Kletsen; Samen fietsen; Een uitje buiten de deur organiseren; Samen tv kijken; Chauffeuren.

Tuinhulp:  Onze Hulpstudenten steken ook graag de handen uit de mouwen in de tuin. Je kunt samenwerken met je Hulpstudent, of vertellen wat je wil dat er gedaan wordt. Denk aan het snoeien van de heg, grasmaaien, onkruid verwijderen, de stoep schoonhouden van onkruid en vegen, bemesten en het weghalen van oude plantenresten.

Onze Tuinhulp kan ook: De vijver onderhouden; Borders wieden; Grind en tegels onderhouden; Tuin winterklaar maken.

Klussen in en om het huis: Blijven kleine klussen vaak liggen? Onze Hulpstudent komt je graag helpen. Zo hangt straks dat leuke fotolijstje, is die lamp vervangen en klemt het raam niet meer. Maar ook voor de grotere klussen zoals het in elkaar zetten van kasten hebben wij de juiste Hulpstudent.

Onze Klus-Hulpstudent kan ook: Meubels verzetten; Verven; Boren en schroeven; Verhuizen.

Administratie/ICT:  Overzie je de stapel administratie niet meer? Onze Hulpstudent biedt je hulp bij het op orde brengen van je administratie. Problemen met je laptop, tablet of telefoon? Wij hebben de Hulpstudent met de juiste kennis klaarstaan om je te komen helpen.

Onze Administratie/ICT Hulpstudent kan ook: De belastingaangifte doen; Offertes opvragen; Nieuwe apparaten installeren; Trage apparatuur opschonen.

Volg ons
Prijzen

Eenmalig: v.a. € 17,95
Wekelijks tot en met 3 uur per week: v.a. € 16,95
Wekelijks vanaf 4 uur per week: v.a. € 15,95

Allemaal Aafjepasleden krijgen € 1,50 korting per gewerkt uur.

 • Nog geen reacties.
 • Voeg een beoordeling toe
  Kalender
  U kunt deze kalender gebruiken om een voorkeursdatum aan te geven bij deze dienstverlener. De dienstverlener neemt contact met u op om een tijd te bespreken.
  februari 2023
  ma di wo do vr za zo
  303112345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  272812345