NCS Pedicure - Voetverzorging aan huis.
5/5
Omschrijving

Heeft u pijn met lopen aan de voetzolen? Of zijn uw teennagels dik en vergeeld en brokkelen ze af? Is het misschien pijnlijk tussen de tenen? Of zijn de teennagels (vooral de nagel van de grote teen) pijnlijk? Misschien heeft u wel ander klachten aan uw voeten?
Dan wordt het tijd voor de pedicure! De meeste klachten kunnen na één behandeling al veel minder zijn of helemaal weg. Sommige klachten hebben een iets langer behandeling nodig. Om te weten te komen in welke conditie u voeten zijn, kom ik met alle plezier bij u langs om uw voeten te beoordelen en eventueel een behandelplan op te zetten. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Dan kan er eventueel direct een behandeling plaatsvinden of we maken een afspraak voor een andere keer. Op de afgesproken datum en tijd kom ik dan bij u thuis om uw voeten te verzorgen.
Graag tot ziens.

Diensten
 • Pedicure € 30,00
 • Volledige behandeling € 0,00
 • Aanbrengen nagellak € 0,00
 • Voetmassage € 0,00
Boeken
Laden...
Welke ervaring heb ik?
Video
Veelgestelde vragen
Nee, u hoeft niet speciaal uw voeten voor mij te wassen. Ik ontsmet u voeten voor ik met de behandeling start.
Een stoel voor uzelf en een stoel voor mij en de eetkamer tafel. Voor de rest breng ik alles mee.
Dat verschilt per behandeling. Als er geen bijzonderheden zijn duurt een basis pedicure behandeling ongeveer een uur. Reken voor gellak 30 minuten extra. Wanneer het om kalknagels gaat, kan het allemaal wat langer duren. En dan komt het uit en inpakken van de spullen er nog bij. Dat is ongeveer 10 minuten in totaal.
Dat ligt helemaal aan de conditie van uw voeten. Wanneer er niets aan de hand is en u gewoon met regelmaat een pedicure behandeling wil, volstaat 8 weken. Maar heeft u voetproblemen dan zal het om de 5 á 6 weken zijn. Dit wordt tijdens de behandeling besproken wat voor u het beste is
Nee helaas. De vergoeding is bedoeld voor mensen die voetzorg echt nodig hebben. Het knippen en lakken van de nagels of andere cosmetische ingrepen zoals, eelt verwijderen, kalknagels bestrijden, ingroeiende nagels en eksterogen/eeltpitten verwijderen worden daarom niet vergoed via de basis- of aanvullende zorgverzekering.
( risico voeten zijn o.a.: Voeten van diabetes, hartpatiënten, reumapatiënten, psoriasis en verwaarloosde voeten) Ja, die behandel ik ook. Een risico voet heeft extra zorg en aandacht nodig en dient voorzichtig te worden behandelt. Nu vind ik dat elke voet, wel of geen risico voet, extra zorg en aandacht nodig heeft en voorzichtig dient te worden behandeld.
In principe wel. Wanneer u bij mij een kalknagelbestrijding traject gaat volgen moet u met de volgende punten rekening houden. Elke 5 á 6 weken kom ik bij u langs voor een behandeling, ligt helemaal aan de conditie van de nagels. U dient zelf twee keer per dag u nagels te behandelen met een antischimmel spray. U dient ook uw schoenen en omgeving te behandelen. Consequent blijven. U moet er van uit gaan dat het zeker wel een jaar tot twee jaar kan duren voor u er eventueel helemaal vanaf bent. Ik kan geen 100% garantie geven dat u daadwerkelijk van u schimmelnagels af komt. Maar dat kan niemand. U kunt hier meer over lezen op mijn site. https://www.ncs-pedicure.nl/Voetklachten/Schimmel-of-kalknagels/
U dient direct na de behandeling te betalen. Ik kan u een
Momenteel zijn de avonduren volgeboekt helaas. Wanneer u belt voor een afspraak dient u op dit moment rekening te houden met een wachttijd van ongeveer twee weken.
Beoordelingen
0
0 Beoordeling
Prijs
0.0%
Kwaliteit
0.0%
Service
0.0%
Werkuren
 • Closed
 • Maandag09:00 - 17:00
 • Dinsdag09:00 - 17:00
 • Woensdag09:00 - 17:00
 • Donderdag09:00 - 17:00
 • VrijdagClosed
 • ZaterdagClosed
 • ZondagClosed
Wie ben ik?
Locatie
Wat zijn mijn drijfveren / motivatie?
Voorgestelde Dienstverleners
Manicure
Dordrecht
samanthavanderstraten
Hallo. Mijn naam is Samantha van der Straten en ik heb nu 5 jaar mijn eigen salon aan ...
Nu open
Overige informatie