Tuinonderhoudsbedrijf Rob van der Windt
5/5
Omschrijving

Hulp nodig bij het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een tuin aanleggen of onderhouden is zwaar werk en niet iedereen is in staat om dit zelf te doen. Wij hebben veel klanten op leeftijd welke deze werkzaamheden dan ook graag aan ons uitbesteden.

Of het nu gaat om de complete tuinaanleg, het (opnieuw) bestraten van uw tuin, het eenmalig of regelmatig onderhouden van uw tuin, wij helpen u graag.
Ook het aanpassen van de tuin omdat u wellicht minder mobiel bent behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Wij hebben veel ervaring in het uitvoeren van hovenierswerkzaamheden en in het bijzonder in het uitvoeren van deze werkzaamheden bij senioren. Hierdoor weten wij tegen welke problemen senioren vaak oplopen als het gaat om de aanleg of het onderhoud van hun tuin. Wij denken dan ook graag met onze klanten mee en voorzien u altijd van een eerlijk advies.

Gaat de digitale wereld u allemaal veel te snel? Geen enkel probleem, u kunt ons bereiken op de manier welke u prettig vind. Ook een factuur of offerte via de post is geen enkel probleem.

Veel senioren gingen u reeds voor. Mogen wij u ook helpen?

Diensten
Aanleg (sier)bestrating
Bestrating en/of schutting reinigen
Blad harken/blazen
Bomen en heggen snoeien
Doorlopend onderhoud van uw tuin
Gazon maaien
Graaf/grondwerkzaamheden
Inrichting tuin, aanleg gazon
Levering van zand, tuinaarde, plantsoen en materialen
Onkruid verwijderen
Ontwerp tuin, gazon of andere groenvoorziening
Plaatsen van schuttingen en vlonders
Planten verpotten en planten
Boeken
Laden...
Welke ervaring heb ik?
Ons hoveniersbedrijf bestaat inmiddels al bijna 20 jaar.
Video
Veelgestelde vragen
Beoordelingen
0
0 Reviews
Prijs
0.0%
Kwaliteit
0.0%
Service
0.0%
Werkuren
  • Nu openUTC+2  08:00 - 18:00
  • Maandag08:00 - 18:00
  • Dinsdag08:00 - 18:00
  • Woensdag08:00 - 18:00
  • Donderdag08:00 - 18:00
  • Vrijdag08:00 - 18:00
  • Zaterdag08:00 - 18:00
  • ZondagClosed
Wie ben ik?
Mijn naam is Rob van der Windt en ik ben eigenaar van het gelijknamige bedrijf: 'Tuinonderhoudsbedrijf Rob van der Windt'. Bijna 20 jaar geleden ben ik van start gegaan met mijn eigen bedrijf in mijn geboorteplaats Schiedam. Als jonge jongen was ik altijd al gek op de tuin en alles wat daarmee te maken had. Mijn ouders hadden een huisje op een volkstuinencomplex en de liefde voor tuinieren is mij met de paplepel ingegoten. Op jonge leeftijd leerde ik al veel van mijn ouders en de land en tuinbouwschool was dan ook een logisch vervolg. Daarna heb ik jarenlang gewerkt in de glastuinbouw in het Westland alwaar ik veel ervaring op heb gedaan met het telen van allerlei gewassen. Inmiddels draait mijn hoveniersbedrijf alweer bijna 20 jaar en heb ik heel wat klanten mogen voorzien van een mooie tuin.
Locatie
Wat zijn mijn drijfveren / motivatie?
Wij zijn een kleinschalig hoveniersbedrijf en voornamelijk werkzaam in de provincie Zuid-Holland. Persoonlijk contact met u als klant is voor ons erg belangrijk, u bepaalt tenslotte hoe uw tuin eruit moet komen te zien. Naast een duidelijke offerte geven wij u ook graag eerlijk advies. Dat betekent dat wij samen met u zoeken naar de beste oplossing voor uw tuin. Daarbij proberen wij u niet zomaar van alles te verkopen, het gaat tenslotte om de beste oplossing, ook als dat betekent dat het voordeliger voor u wordt door bijvoorbeeld werkzaamheden achterwege te laten. Een tevreden klant, dat is ons doel!
Voorgestelde Dienstverleners
Klusjesman
No data
Bikeman
Bikeman is in 2016 begonnen met zijn werk, is in deze periode gegroeid en heeft tot nu ...
Nu open
Overige informatie
Schiedam e.o. Voorheen was ons bedrijf gevestigd in Schiedam. Sinds 2014 zijn wij echter verhuisd naar Vierpolders in de gemeente Brielle op het eiland Voorne Putten in de provincie Zuid-Holland. Gezien het feit dat veel van onze (vaste) klanten in Schiedam, Vlaardingen en omstreken wonen zijn wij hier nog zeer regelmatig te vinden. Het is dan ook geen enkel probleem om hier onze werkzaamheden te blijven uitvoeren. Wij rekenen geen voorrijkosten.