Omschrijving

Hulp nodig bij het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een tuin aanleggen of onderhouden is zwaar werk en niet iedereen is in staat om dit zelf te doen. Wij hebben veel klanten op leeftijd welke deze werkzaamheden dan ook graag aan ons uitbesteden.

Of het nu gaat om de complete tuinaanleg, het (opnieuw) bestraten van uw tuin, het eenmalig of regelmatig onderhouden van uw tuin, wij helpen u graag.
Ook het aanpassen van de tuin omdat u wellicht minder mobiel bent behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Wij hebben veel ervaring in het uitvoeren van hovenierswerkzaamheden en in het bijzonder in het uitvoeren van deze werkzaamheden bij senioren. Hierdoor weten wij tegen welke problemen senioren vaak oplopen als het gaat om de aanleg of het onderhoud van hun tuin. Wij denken dan ook graag met onze klanten mee en voorzien u altijd van een eerlijk advies.

Gaat de digitale wereld u allemaal veel te snel? Geen enkel probleem, u kunt ons bereiken op de manier welke u prettig vind. Ook een factuur of offerte via de post is geen enkel probleem.

Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf waardoor u plotseling veel meer  geld kwijt bent dan u in gedachten had.

Veel senioren gingen u reeds voor. Mogen wij u ook helpen?

Lees ook het artikel: 'Tuinonderhoud voor senioren' op onze website: www.robvanderwindt.nl/tuinonderhoud-voor-senioren/

Prijzen

Wij werken op basis van een vrijblijvende offerte. Op deze manier weet u vooraf exact waar u aan toe bent en wat de klus u gaat kosten.

  mood_bad
 • Nog geen reacties.
 • Voeg een beoordeling toe
  Kalender
  U kunt deze kalender gebruiken om een voorkeursdatum aan te geven bij deze dienstverlener. De dienstverlener neemt contact met u op om een tijd te bespreken.
  juni 2021
  ma di wo do vr za zo
  31123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  2829301234