Archieven

Direct plek in Aafje Hoppesteyn

U kunt bij Aafje Hoppesteyn direct terecht in een tweekamerappartement. De locatie Hoppesteyn ligt centraal tussen Kralingen en Crooswijk. De bewoners wonen hier zelfstandig, maar wel met zorg waar nodig. Het is mogelijk om hier alleen te wonen of met uw partner. Daarnaast is er ook altijd iets te doen qua activiteiten, zowel voor bewoners van Hoppesteyn als voor ouderen in de wijk.

Zorg- en welzijn
Zoals eerder aangegeven biedt Aafje verschillende woon- en zorg mogelijkheden bij de locatie Hoppesteyn. Verzorgd Wonen somatiek en Beschermd Wonen PG (dementie), twee verschillende woonvormen met zorg. Deze zorg is 24 uur per dag aanwezig. Daarnaast kunnen klanten met chronische somatische of PG aandoeningen ook terecht bij Hoppesteyn.

Naast de beschikbare zorg, worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd. Dit is niet alleen voor de bewoners, maar ook ouderen uit de buurt zijn van harte welkom. Dit zorgt voor veel dynamiek. De activiteiten worden georganiseerd en begeleidt door de dagbestedingscoaches en vrijwilligers.

Hier kunt u meer lezen over de locatie Aafje Hoppesteyn. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met de klantadviseurs van Aafje via 088 8233 233.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
 • Willem bijl
  12 augustus 2021 op 13:16

  Mijn vrouw en ik hebben belangstelling in. Aafje hoppestein maar hoe hoog is is huur?

  • Fadak Mahdy
   26 augustus 2021 op 14:58

   Beste heer Bijl,

   Wij hebben u een mail gestuurd. Hierin staat welk nummer u kunt bellen voor meer informatie over Aafje Hoppesteyn.

 • hl wolffers
  25 augustus 2021 op 13:59

  IK ZOU GRAAG EEN WONING HUREN IN HOPPESTEYN GR MEVR HL WOLFFERS ,

  • Fadak Mahdy
   26 augustus 2021 op 14:59

   Beste mevrouw Wolffers,

   Wij hebben u een mail gestuurd. Hierin staat welk nummer u kunt bellen voor meer informatie over Aafje Hoppesteyn.

Voeg een reactie toe