Archieven

Een grijs kapsel is hartstikke hip

Het grijs worden van het haar in de loop der jaren is een heel natuurlijk proces. Dit komt doordat, hoe ouder we worden, we minder melatonine aanmaken. Het haar wordt dan ook wat dunner en stugger en heeft daarom een andere verzorging nodig dan bijvoorbeeld blond haar. Ongeveer 70% van alle vrouwen verft haar haren om het grijze te verbloemen. Eigenlijk is dat zonde, want goed verzorgd grijs haar is hartstikke mooi en kan u een chique uitstraling geven.

Grijs haar is op het moment een echte trend aan het worden. Niet alleen ouderen zijn tegenwoordig grijs, maar ook jonge meiden laten hun haar grijs verven. Grijs haar hoeft echt niet altijd saai te zijn. Met grijs haar kunt u alle kanten op. Een korte boblijn bijvoorbeeld laat uw gezicht een stuk jonger lijken. Heeft u liever lang haar. Dan kunt u eens spelen met wat kapsels door bijvoorbeeld een lage knot te maken. Of laat het haar knippen in meerdere laagjes.

Weet u niet zo goed hoe u uw grijze haren het beste kan verzorgen? Schakel dan eens de expertise in van een kapper aan huis via Met hulp van Aafje. Wij werken samen met diverse kapsters zodat er in iedere regio een thuiskapster te vinden is. Een afspraak maken met de thuiskapster doet u hier.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe