Archieven

Een hulpmiddel nodig? Hier kunt u terecht!

Bij Aafje kunt u ook terecht voor het kopen, huren of lenen van hulpmiddelen die u nodig heeft na een behandeling, bij verpleging, revalidatie of zorg.

Aafje heeft door de gehele regio thuiszorgwinkels en uitleenpunten. Daarnaast kunt u op de webwinkel uw hulpmiddelen of verpleegartikelen huren. U kunt bij hulpmiddelen denken aan krukken, een rolstoel, bedklossen of een hoog-laagbed.

 

Tijdelijke uitleen van bijvoorbeeld een toilethulpmiddel wordt bekostigd vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Meer informatie over de aanschaf, verhuur of het lenen van hulpmiddelen vindt u hier.

Indien u lid bent van Allemaal Aafje ontvangt u op vertoon van uw pas 10% korting op het huur- of aankoopbedrag van het gehele assortiment aan hulpmiddelen. Het lidmaatschap van Allemaal Aafje bedraagt € 19,95 per jaar. Een lidmaatschap van Allemaal Aafje lidmaatschap kunt op deze pagina afsluiten.

Let er op dat u altijd uw verzekeringspas en legitimatie meeneemt als u een hulpmiddel af komt halen.

Indien u voor iemand anders dan uzelf een hulpmiddel komt halen, neem dan naast uw eigen legitimatie ook dat van de gebruiker van het hulpmiddel mee.

Het Vegro klantenservice telefoonnummer 0800 288 7766 is gratis en bereikbaar voor al uw vragen.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe