Archieven

Free Learning: rouwen tijdens corona

Houden van betekent rouwen om. Als een dierbare overlijdt, kan dit op verschillende manieren invloed op u hebben, zowel fysiek als mentaal. Rouwen is een grote opgave, die alleen maar moeilijker wordt als de omstandigheden tegen zitten. Bijvoorbeeld als u door de corona maatregelen niet goed afscheid hebt kunnen nemen of wanneer u als zorgverlener meerdere overlijdens meemaakt. Deze omstandigheden kunnen leiden tot gevoelens van machteloosheid en tekortschieten, waardoor u uiteindelijk niet goed kan rouwen en erin blijft hangen. Maar hoe herkent u dit bij uzelf, collega’s en nabestaanden? In deze Free Learning leert u aan de hand van vragen, video’s en feedback hoe u hier het beste mee omgaat.

U hoeft vooraf niks te bestuderen en kunt direct beginnen. Uiteraard krijgt u bij iedere vraag uitgebreid feedback, zodat u hier ook weer wat van leert. De score die u aan het einde behaald kan niemand inzien. De Free Learning is voornamelijk een hulpmiddel om u door een moeilijke tijd te helpen. De module duurt ongeveer 30 minuten.

Voor wie is de Free Learning?
De Free Learning is bedoeld voor nabestaanden, zorgverleners, studenten, leerlingen en mantelzorgers die worden geconfronteerd met rouw in (en na) tijden van corona.

Klik hier om aan de slag te gaan met de Free Learning.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe