Archieven

Ga in gesprek met een specialist van Aafje

Aafje is er voor u om uw vragen te beantwoorden over allerlei specialistische onderwerpen.

Een afspraak met een specialist is gratis en kunt u maken zonder verwijsbrief. U kunt terecht bij diverse specialisten die wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet. Deze zorg wordt vergoed uit het basispakket van uw zorgverzekering. Als u op de specialist klikt, dan komt u op de juiste webpagina van Aafje terecht. 

 

Wondverpleegkundige

Een wondverpleegkundige komt bij u thuis langs om uw wond spoedig en op de juiste manier te verzorgen en te laten genezen.

Longverpleegkundige

Wanneer u te horen krijgt dat u een chronische longziekte heeft dan kan de wereld even op zijn kop staan. Voor al uw vragen komt de longverpleegkundige bij u thuis om in uw vertrouwde omgeving al uw vragen te beantwoorden.

Oncologie verpleegkundige

Een oncologisch verpleegkundige komt bij u thuis voor al uw vragen omtrent uw ziekte. Zij bekijkt samen met u de mogelijkheden, behandelingen en hulpmiddelen die u nodig dient te hebben.

Palliatief verpleegkundige

Een palliatief verpleegkundige helpt u met al uw praktische vragen omtrent palliatieve zorg. Zij biedt een luisterend oor en begeleidt u en uw naasten tijdens dit proces. 

Fysiotherapeut 

De fysiotherapeut van Aafje bekijkt samen met u wat het beste behandelplan voor u is en welke doelen u samen stelt.

Ergotherapeut

De ergotherapeut helpt u om praktische handelingen als lezen en schrijven, koken en traplopen opnieuw uit te voeren, eventueel met een hulpmiddel.

Diëtist 

Via Aafje kunt u een diëtist aanvragen die bij u thuis dieet en voedingsadvies geeft wanneer u bijvoorbeeld diabetes heeft.

Logopedist

Heeft u na een beroerte moeite gekregen met praten of slikken? De logopedist van Aafje helpt u graag met een behandelplan.

Psycholoog

Een psycholoog van Aafje kan bij u thuis komen om u te helpen met sombere en depressieve gevoelens.

Muziektherapeut

Bent u niet zo’n prater, maar bent u wel op zoek naar een manier om uw emoties te verwerken. Dan is de muziektherapeut van Aafje voor u een uitkomst.

Psychomotorisch therapeut

Een psychomotorisch therapeut gaat met u aan de slag met het verwerken van uw emoties door middel van bewegingsoefeningen.

Verpleegkundige

Op verschillende locaties worden door Aafje verpleegkundig spreekuren gehouden. Tijdens het spreekuur kunt u met de verpleegkundige uw gezondheid bespreken of bijvoorbeeld uw suikerwaarde of bloeddruk opmeten.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe