Archieven

Herstellen en revalideren in een Aafje zorghotel

In de Aafje Zorghotels kunt u op een comfortabele manier verblijven om te herstellen en te revalideren na een ziekenhuisopname.

Met alle services die een iedere regulier hotel biedt wordt de vakkundige verzorging, verpleging en behandeling geboden waar Aafje voor staat.

 

Het Aafje zorghotel is opgezet voor ieder die na een ziekenhuisopname behoefte heeft aan een periode van herstel onder professionele begeleiding. Maar ook mensen die niet gelijkvloers wonen, alleen wonen of zich niet zeker genoeg voelen om alleen thuis te herstellen kunnen in het zorghotel verblijven.

Uw revalidatie en herstel staan tijdens uw verblijf in het zorghotel voorop. Specialisten staan voor u klaar om u te ondersteunen waar nodig en om uw herstel te bespoedigen. Het behandelteam in de Aafje zorghotels bestaat uit een specialist in de ouderengeneeskunde, een fysiotherapeut, een ergotherapeut, een logopedist en een psycholoog. Medewerkers van de receptie, het restaurant, het sportscafé en de medewerkers van de huishoudelijke dienst maken uw verblijf zo aangenaam mogelijk.

Het verblijf in het zorghotel wordt vergoed vanuit de basisverzekering, indien u een passende indicatie en de juiste doorverwijzing heeft gekregen. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent betaalt u wel een bedrag uit uw eigen risico. Het Aafje zorghotel biedt ook de mogelijkheid om zonder indicatie te verblijven. U kunt bijvoorbeeld tegen vergoeding op de kamer van uw partner met een indicatie verblijven.

Voor alle informatie over de Aafje zorghotels verwijst Met hulp van Aafje u door naar deze pagina.

 

 

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe