Archieven

Hospice IJsselPolder en Aafje slaan handen ineen

Hospice IJsselPolder en Aafje hebben op donderdag 22 april hun handtekeningen gezet onder de eerder aangekondigde samenwerking. Hiermee is de samenwerking die de afgelopen maanden al tot in detail werd uitgewerkt officieel! Aafje gaat de zorg verlenen in het hospice. Hospice IJsselPolder mocht deze week haar eerste bewoners verwelkomen.

Liefde, kennis en kunde staan centraal bij Hospice IJsselPolder. Ze zijn gelegen aan de Thomas Mannplaats 301 in Rotterdam Ommoord. Het hospice beschikt over vier eenpersoonskamers met een warme en huiselijke sfeer. Het team van Hospice IJsselPolder biedt aandacht en ondersteuning waar gewenst en waar nodig is.

Bewoners houden zelf de regie
Bij Hospice IJsselPolder hebben bewoners zelf de regie. Zo kunnen zij geheel op eigen wijze hun leven afronden. Een visie die past bij Aafje. Aafje streeft ernaar om de invloed van zorg op het leven van bewoners zo klein mogelijk te maken. Hierdoor ontstaat er ruimte voor de dingen die er echt toe doen. Ook in de laatste levensfase is dat nog een erg belangrijk punt.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe