Archieven

‘Klappen met Flappen’ steunt de zorg en horeca

Vorig jaar tijdens de eerste corona lockdown klapten Nederlanders massaal om het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken. Nu zijn we een jaar verder en hebben de medewerkers in de zorg het nog altijd niet makkelijk. Ook de horeca heeft het moeilijk. Gelukkig mogen vanaf 28 april de terrassen gedeeltelijk open, maar dat betekent niet dat het probleem meteen opgelost is. Piloot Joost Bax kwam op het idee om een stichting op te richten onder de naam ‘Klappen met Flappen’.

Het doel van deze stichting is om zorgmedewerkers en horeca te steunen in deze lastige tijd. Aafje steunt dit initiatief en laat haar medewerkers zich inschrijven. Zo draagt Aafje een steentje bij aan de waardering voor zorg en horeca.

Hoe werkt Klappen met Flappen
Stichting Klappen met Flappen werkt heel eenvoudig. Iedereen kan in de maanden mei en juni een bedrag doneren via de website www.klappenmetflappen.nl. Ieder bedrag is waardevol. Klappen met Flappen verdeelt alle donaties onder de zorgmedewerkers die zich hebben aangemeld. Op 1 juni ontvangen zij een waardebon die verzilverd kan worden bij horecazaken die zich voor die initiatief hebben aangemeld.

Stichting Klappen met Flappen kan ook uw hulp goed gebruiken. Meer informatie over deze stichting kunt u lezen op www.klappenmetflappen.nl.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe