Archieven

Langer Thuis 

Het aantal ouderen in Nederland en in de regio Rotterdam stijgt de komende jaren enorm. Aafje wil het mogelijk maken dat u langer thuis kunt blijven wonen en daarom hebben ze dit programma opgezet. Want de behoefte is er. Mensen willen de dag op een zinvolle manier doorbrengen. Denk hierbij aan mensen ontmoeten, zelfredzaamheid vergroten, bewegen en verantwoord bezig zijn met voeding. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met dat iedereen in een andere situatie zit. Ieder persoon heeft een andere achtergrond, een ander sociale netwerk en andere interesses.

Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden waardoor u langer thuis kunt blijven wonen. Bijvoorbeeld thuiszorg en eerstelijnsbehandeling zoals fysiotherapie en ergotherapie, maar ook ondersteuning bij dementie (casemanagement). Ook biedt Aafje een breed scala aan voorzieningen en activiteiten, zoals dagvoorzieningenontmoetingspleinen, een Buurtcirkel en een Allemaal Aafje pas. Door een lidmaatschap bij Allemaal Aafje af te sluiten kunt u profiteren van diverse voordelen, informatie, tips en uitjes.

Samenwerkingen
Aafje werkt samen met vrijwilligers, de gemeente en verschillende welzijnogranisaties om u zo lang mogelijk mobiel en zelfstandig te laten zijn. Deze samenwerkingsverbanden leiden tot mooie project en ongekende mogelijkheden.

Wilt u meer weten over het programma Langer Thuis? Neem dan een kijkje op deze pagina. Voor vragen over het aanbod of om te kijken wat er bij u past kunt u contact opnemen met de Aafje Klantenservice via 088 8 233 233.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe