Archieven

Lekker sporten in teamverband

Sporten is gezond en houdt u fit. U kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen te sporten, maar samen sporten in teamverband is een stuk gezelliger en verbroedert jong en oud. Wilt u wel sporten, maar weet u niet waar u dat het beste kunt doen? Dan zou u mee kunnen doen met OldStars! Door heel Nederland zijn er al 400 clubs waar 55+ers kunnen sporten en bewegen. Hier kunt u blijven bewegen op de manier die het beste bij u past.

Wat is het?
Oldstars brengt u in beweging én in contact met anderen tijdens hun aangepaste spelvormen speciaal voor 55+ers. Samen creëert u een echt teamgevoel tijdens het sporten. U kunt kiezen uit de volgende sporten: walking football, walking hockey, tennis, tafeltennis,  walking handball, walking basketball, walking rugby, walking korfbal en volleyball.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op deze kaart vindt u een OldStars club bij u in de buurt. Als u een vereniging heeft gevonden en klikt op ‘verder lezen’, vindt u alles over de trainingen en hun schema. Vervolgens kunt u de locatie een bericht sturen en een proefles aanvragen.

Wij wensen u alvast veel sportplezier!

Bron: Nationaal Ouderenfonds

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe