Lever een dienst

Welkom bij Met hulp van Aafje. Leuk dat je interesse hebt om je aan te melden als nieuwe dienstverlener!

 

Met hulp van Aafje werkt samen met flexibele, zelfstandige, deskundige en enthousiaste dienstverleners. Heb je werkervaring in de dienst die je aanbiedt? Ben je klantvriendelijk, ondernemend, zorgzaam en kan je je goed inleven in de situatie van de klanten. En ben je in het bezit van een geldig identiteitsbewijs en beheers je de Nederlandse taal? Maak dan nu hieronder een profiel aan. Het team van Met hulp van Aafje neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

 

Iedere dienstverlener heeft op de website van Met hulp van Aafje een eigen profiel. Op je eigen profiel kun je jezelf voorstellen, een foto plaatsen en je eigen agenda bijhouden. Bij het inschrijven bij met hulp van Aafje kun je kiezen uit twee pakketten. Met hulp van Aafje maakt onderscheid tussen het basispakket en het pluspakket. In het pluspakket zijn een aantal extra’s opgenomen, zoals het vullen van een fotogalerij van 10 foto’s, het plaatsen van een bedrijfsvideo en een vraag- en antwoord pagina.

Twijfel je welk pakket je af wilt nemen, laat je gerust adviseren door Met hulp van Aafje!

Maak nu tijdelijk gratis een account aan!

Basispakket

€ 12,50 per maand

Vermelding op de website
Profielfoto
Boekingsformulier
Basisinformatie
Eigen Dashboard

Fotogalerij
Bedrijfsvideo
Vraag en antwoord pagina
Locatievermelding
Extra informatie

Pluspakket

€ 20,00 per maand

Vermelding op de website
Profielfoto
Boekingsformulier
Basisinformatie
Eigen Dashboard

Fotogalerij
Bedrijfsvideo
Vraag en antwoord pagina
Locatievermelding
Extra informatie

Aanmelden is zo gedaan

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een profiel? Neem dan gerust binnen kantooruren contact met ons op via 088 648 1616.