Maaltijdservice

Heerlijke verse maaltijden bij u thuisbezorgd

Zou u het ook zo heerlijk vinden om niet te hoeven koken en toch te genieten van vers, gevarieerd en lekker eten? Met de verse gerechten van Met hulp van Aafje haalt u een smakelijke maaltijd in huis, die persoonlijk bij u wordt thuisbezorgd. Wij bieden maaltijden aan via twee maaltijdenleveranciers, namelijk Apetito voor de vriesverse en warme maaltijden en Foodconnect voor koelverse en vriesverse maaltijden.

Food Connect
Zou u het ook zo heerlijk vinden om niet te hoeven koken en toch te genieten van vers, gevarieerd en lekker eten? Soms komt koken er gewoon niet van: u heeft een drukke dag, bent laat thuis of het koken gaat u niet meer zo gemakkelijk af. Probeer dan eens de koelverse gerechten van Food Connect. Bestel nu 3 gerechten voor maar €15,- of 5 voor €20,-, die we gratis bij u thuis bezorgen. Bestellen kan heel eenvoudig door op onderstaande button te klikken of door te bellen naar 0888  101010.

Apetito 
Een lekkere en voedzame warme maaltijd is voor iedereen belangrijk. Onze koks werken daarom uitsluitend met de beste en meest verse ingrediënten. U kunt kiezen uit een ruim aanbod warme en vriesverse maaltijden. Zo vindt u naast vele traditionele Hollandse gerechten ook een ruime keus aan oosters, mediterrane en vegetarische gerechten in het assortiment. 

Wilt u de maaltijden van Apetito eens proberen? Bestel dan via onderstaande button een proefpakket vriesverse maaltijden of bel naar 0800 0232975.