Maaltijdservice

Verse maaltijden

Wie aandacht geeft, geeft zoveel meer

 

Is het niet heerlijk om niet altijd te hoeven koken en toch te genieten van een gevarieerde en vooral verse maaltijd? Dankzij de maaltijdservice van Allemaal Aafje is dit mogelijk. Deze smaakvolle maaltijden worden tot aan uw voordeur bezorgd. We bieden de maaltijden aan via twee leveranciers, namelijk Food Connect en Apetito. 

Food Connect

Gaat koken u niet meer zo gemakkelijk af of heeft u een drukke dag achter de rug? Dan is het extra fijn om alsnog te kunnen genieten van een verse en gevarieerde maaltijd. Food Connect biedt koelverse en vriesverse gerechten aan. De keuze bestaat uit drie maaltijden voor maar €15,- of vijf maaltijden voor €20,-. Aan het bezorgen van de maaltijden zitten geen kosten verbonden. Als u interesse heeft kunt u hier klikken of bellen naar 0888 101010. 

apetito 

apetito brengt heerlijke en gezonde vriesverse of warme maaltijden bij u thuis. Ideaal als u zelf niet meer kunt of wilt koken. 

Vriesverse maaltijden

apetito biedt keuze uit een assortiment dat uit meer dan 150 maaltijden bestaat. Van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. De maaltijden worden op een vaste dag en tijd bij u thuisbezorgd, zonder verplichtingen of abonnement. Wilt u de maaltijden een keer proberen? Bestel dan een van 4 proefpakketten met 5 maaltijden voor € 19,95.

Warme maaltijden

apetito levert dagelijks warme maaltijden aan huis, 365 dagen per jaar! Er geldt een minimale bestelling van 1 maaltijd per week. 

Bestellen

U kunt telefonisch bestellen, via een bestelbon of via de webshop. Een vriesverse maaltijden bestelt u al vanaf
€ 5,17 
Een warme maaltijd kost € 8,69.(inclusief uw korting).