Maaltijdservice

Maaltijdservice

Heerlijke verse maaltijden bij u thuisbezorgd

Is het niet heerlijk om niet altijd te hoeven koken en toch te genieten van een gevarieerde en vooral verse maaltijd? Dankzij de maaltijdservice van Met hulp van Aafje is dit mogelijk. Deze smaakvolle maaltijden worden tot aan uw voordeur bezorgd. We bieden de maaltijden aan via twee leveranciers, namelijk Food Connect en Apetito. 

Food Connect

Gaat koken u niet meer zo gemakkelijk af of heeft u een drukke dag achter de rug? Dan is het extra fijn om alsnog te kunnen genieten van een verse en gevarieerde maaltijd. Food Connect biedt koelverse en vriesverse gerechten aan. De keuze bestaat uit drie maaltijden voor maar €15,- of vijf maaltijden voor €20,-. Aan het bezorgen van de maaltijden zitten geen kosten verbonden. Als u interesse heeft kunt u op onderstaande button klikken of bellen naar 0888 101010. 

Apetito 

De koks van Apetito werken alleen met de beste en meest verse ingrediënten om u te voorzien van een lekker en voedzaam diner. Er is een ruime keuze aan maaltijden. Of u nou trek heeft in een traditioneel Hollandse pot of een nasi goreng met kipsaté, het is allemaal mogelijk bij Apetito. Bent u nieuwsgierig geworden naar de warme en en vriesverse maaltijden van Apetito? Bestel dan via onderstaande button uw proefpakket vriesverse maaltijden of bel naar 0800 0232975 en laat u verassen!