Archieven

Mantelzorg Capelle: voor en door mantelzorgers van Capellenaren

De medewerkers van Mantelzorg Capelle staan voor u klaar als mantelzorger. U kunt hier terecht voor al uw (praktische) vragen, ondersteuning of gewoon een luisterend oor. Mantelzorg Capelle is er voor iedereen die voor een Capellenaar zorgt, ook als u als mantelzorger niet in Capelle woont.

Oog en oor voor u als mantelzorger
U wilt het zorgen voor een ander natuurlijk zo lang mogelijk volhouden, daarom is het belangrijk dat u in balans blijft. Aandacht en tijd voor uzelf is belangrijk om genoeg energie te hebben. Hierdoor bent u beter in staat om voor een ander te zorgen. Vraag om hulp bij anderen, zoals familie of mensen uit de buurt. Mantelzorg Capelle denkt met u mee om de zorg lichter te maken. Hierdoor ontstaat er een gezond evenwicht.

U heeft via dit platform ook de mogelijkheid om andere mantelzorgers te ontmoeten tijdens een groepsbijeenkomst of het MantelzorgMenu.

Deel uw mantelzorgervaringen
Mantelzorg Capelle organiseert ook bijeenkomsten waarbij u andere mantelzorgers kunt ontmoeten. Tijdens de bijeenkomsten kunt u uw ervaringen delen, maar ook luisteren naar verhalen van anderen. U helpt anderen door uw ervaringen te delen en u vindt antwoord op eigen vragen. De ervaringen van de één zijn een cadeautje voor de ander. De bijeenkomsten worden geleid door deskundigen. Er zijn verschillende bijeenkomsten met verschillende onderwerpen, namelijk SAMen Parkinson, SAMen Dementie en MantelzorgMenu.

Bron: Mantelzorg Capelle

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe