Archieven

Bent u verantwoordelijk voor de zorg voor een ander? Dan is het waarschijnlijk heel vanzelfsprekend voor u. Het is een onderdeel van uw leven geworden. Maar hoe zit het met balans? Heeft u ook nog tijd voor uw eigen gezin én niet geheel onbelangrijk, voor uzelf? Wmo radar kan u begeleiding geven om hier op een gezonde manier mee om te gaan.

Mantelzorgcoach
Heeft u weleens van de mantelzorgcoach gehoord? De mantelzorgcoach is op de hoogte van diverse regelingen en voorzieningen in de wijk die voor u en voor uw naaste van belang kunnen zijn. Samen met de mantelzorgcoach wordt er gekeken naar uw wensen en behoeften en op basis daarvan krijgt u hulp op maat.

Ook worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd in Rotterdam Centrum, maar ook Overschie. Het zijn zowel ontspannende als informatieve bijeenkomsten. Voorbeelden hiervan zijn ‘Workshop omgaan met dementie’, ‘Informatiebijeenkomsten over respijtzorg of PGB’ en ‘Minder Piekeren, Minder Zorgen’.

Balans
Hoe zit het met uw balans? De mantelzorgcoach kijkt samen naar uw situatie om een goed inzicht te krijgen. Het doel is om een goed overzicht te krijgen over uw taken, mogelijkheden en keuzes die u moet maken om uiteindelijk meer rust te creëren.

Bent u benieuwd hoe uw balans is? Doe hier de Mantelzorgtest van zorgverzekeraar CZ.

Contactgegevens mantelzorgcoaches
Bent u woonachtig in Rotterdam Centrum? Dan kunt u contact opnemen met Sandro Toma door te bellen naar 06 5496 7291 of mailen naar atoma@wmoradar.nl.

Bent u woonachtig in Rotterdam Overschie? Dan kunt u contact opnemen met Janine Spek door te bellen naar 06 1285 8470 of mailen naar jspek@wmoradar.nl.

Zij zijn voornamelijk doordeweeks bereikbaar. Heeft u een luisterend oor nodig in de avond of in het weekend? Dan kunt u contact opnemen met Mantelfoon. Mantelfoon is een telefonische dienst die 24 uur per dag bereikbaar is.

Bron: wrmo radar

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe