Archieven

Online lezing Corona & Leefstijl: wat kan je NU doen?

In deze tijden is het extra belangrijk om uw weerstand op peil te houden. Door gezond te leven wordt u minder snel ziek en bent u beter beschermd tegen ziekmakende bacteriën en virussen, zoals het coronavirus. En u herstelt sneller als u toch ziek wordt. Een gezonde leefstijl hoeft niet ingewikkeld te zijn. Voldoende beweging, ontspanning en gezond eten kunnen het verschil maken. Maar hoe pakt u dit aan? Op donderdag 17 december van 20.00 tot 21.30 uur kunt u een online lezing bijwonen met huisarts Tamara de Weijer en Dr. Liesbeth van Rossum.

Wat gaat u leren?
Er zullen verschillende onderwerpen ter sprake komen. De zes pijlers van een goede leefstijl, waarom overgewicht slecht is voor uw immuunsysteem wat u kunt doen als het niet lukt om af te vallen en nog veel meer. Ook ontvangt u een digitaal pakket met daarin een gratis stappenplan, wandelgids, fietsroutegids, een gids voor lekker slapen, receptenboek en nog andere extra’s!

Na de lezingen heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen in de chatroom. U kunt de lezing eventueel ook terugkijken als het allemaal wat te snel gaat. Het wordt dus een avond met praktische informatie en interessante voorbeelden. Voor €14,95 kunt u zich hier aanmelden.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe