Archieven

Ons podcast kanaal ‘Aafje kletst met u’ is online!

Pluk de dag en morgen weer. Ouder worden is niet erg. De eerste podcast aflevering van Aafje kletst met u! staat nu online en vindt u hier op Spotify.

In deze eerste aflevering bespreken we, samen met directeur van Aafje Hulpthuis Stephan Burger, alles over Met hulp van Aafje. Hoe is Met hulp van Aafje ontstaan, hoe ziet Met hulp van Aafje er nu uit en wat zijn onze doelen?

Wat komt er nog meer voorbij op ons podcast kanaal?
Wij kletsen over allerlei onderwerpen met betrekking tot de ouderenzorg in Nederland. Alles wat Aafje doet is erop gericht mensen hun eigen leven te laten leiden. Het leven zoals zij dat het liefste willen. Bij Aafje geven we de zorg die we onze eigen ouders toewensen. Dat doen we met thuiszorg, maar ook in onze huizen en zorghotels. Houd ons kanaal in de gaten voor een aflevering met Sandra Lo-Kioeng-Shioe over het Aafje zorghotel.

De visie van Aafje
Aafje heeft niet de ambitie de grootste te willen zijn, wel de beste! Dit is onze missie. Aafje wilt echt iets betekenen voor klanten. Niet omdat ze weet wat goed voor iemand is, maar door te luisteren, aandacht te geven en in te spelen op behoeften. Zo wordt bijgedragen aan herstel, aan een gevoel van veiligheid, aan gezondheid, aan zelfvertrouwen, aan plezier. Aan het leven!

Ons podcast kanaal vindt u op Spotify onder ‘Aafje kletst met u!’

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe