Onze Vrijwilligers

  • Onze Vrijwilligers

Vrijwilligers platform Met hulp van Aafje

Welkom bij ons vrijwilligersplatform! Omdat wij graag met de beste oplossingen voor u komen hebben wij dit platform voor u ontwikkeld. Hieronder vindt u een overzicht van alle vrijwilligers. U kunt ze persoonlijk benaderen door op de foto te klikken. Onze vrijwilligers zijn bereid om u te ondersteunen en bepaalde handelingen gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan het besturen van de rolstoelbusjes tot aan kleine klusjes, zoals het indraaien van een lamp. 

Aanmelden als vrijwilliger?

Wil jij wat betekenen voor je medemens? En ben je bereid om ze te ondersteunen om bepaalde handelingen makkelijker te maken? Denk hierbij aan kleine klusjes in en om het huis, samen boodschappen doen of even een wandeling maken. Waarom zou je je als vrijwilliger aanmelden bij Met hulp van Aafje? Onze mannen delen hun ervaringen met je! 

Tom: “
Ik ben na mijn pensionering vrijwilligerswerk gaan doen om iets te doen voor mijn medemens. Je ziet toch dat veel mensen eenzaam zijn. Zeker nu in deze coronatijd. Het is iedere keer weer een verassing en je weet nooit wat je te wachten staat met een dagje uit. Het mooiste van alles is als mensen aangeven dat ze de dag van hun leven hebben gehad na een uitje.

Jan: “
Ik ben vrijwilliger geworden om een nuttige tijdsbesteding te kunnen combineren met gewoon iets voor een ander doen. Ik heb gekozen voor Aafje vanwege de kwaliteit en enthousiasme van de medewerkers. Zowel in de huizen als op kantoor“. “Waar haal jij de meeste voldoening uit?” vroegen wij aan Jan. “Voldoening krijg ik als ik een grote glimlach zie verschijnen op de gezichten van de cliënten nadat wij hen na een leuk uitje weer terugbrengen naar hun woonomgeving. En de gezelligheid onder de chauffeurs mogen we natuurlijk niet vergeten.”

Hans: “Als vrijwilliger kan je wat doen voor anderen die niet meer zelfstandig aan de slag kunnen. Aafje is een warme organisatie en de chauffeurs waarmee ik samenwerk is een gezellige groep. Ik voel me er thuis en dat is niet geheel onbelangrijk. De cliënten een fijne dag bezorgen en een glimlach op hun gezicht toveren is onbetaalbaar
.” 

Frans: “
Alweer een aantal jaar geleden ging ik geluidloos en vloeiend over van min of meer particulier chauffeur van de Rozenbrucht en de Roo van Capelle naar Aafje. In het begin van mijn tijd bij Aafje reden we nog met redelijk op leeftijd zijnde rolstoelbussen. Later kregen we steeds meer nieuwe bussen en dat betekende dus ook dat er nieuwe chauffeurs moesten komen. Het is een leuke groep mensen met allemaal dezelfde instelling. Namelijk het de cliënten zoveel mogelijk naar de zin maken, hen laten genieten en ze veilig vervoeren. Binnen de groep ontstond er saamhorigheid. Ik hoop binnen de huidige werksfeer met de collega’s en de werkomgeving van Aafje (en als mijn gezondheid het toelaat) in de gelegenheid te zijn om nog een lange tijd als vrijwilliger-chauffeur te kunnen werken.

Wil jij ook een onderdeel worden van deze gezellige groep? En een lach toveren op het gezicht van onze klanten? 
Klik hier om je aan te meldenJe krijgt een eigen profiel op onze website waarin je zelf kunt aangeven voor welke hulp je beschikbaar bent. Onze klanten kunnen je via deze weg persoonlijk benaderen.

Zien we jou binnenkort?

Ontmoet onze vrijwilligers:

{{ currentTax.activeTerm?currentTax.activeTerm.name:' ' }}

{{locationDetails}}

{{ currentTax.activeTerm.name }}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën

  • Er zijn geen diensterverleners gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Reset Filters