Over ons

Wat is Met hulp van Aafje?

Met hulp van Aafje is een bemiddelingsservice voor allerlei gemaksdiensten aan huis. Een kapper, klusjesman of pedicure aan huis omdat u het zelf niet meer kan of omdat u het prettig vindt. Bij ons kunt u met al uw aanvragen voor in en om het huis terecht. Gemak dient de mens, en dat is precies waar Met hulp van Aafje voor staat. Of u nu de taken graag uitbesteedt of dat het u zelf niet helemaal meer lukt, wij bieden u de uitkomst.

Professioneel en ervaren

Met hulp van Aafje werkt alleen met professionele en ervaren dienstverleners die hun vak verstaan. Zij worden persoonlijk door ons gescreend. Onze zelfstandige dienstverleners staan allemaal geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Zo weet u, dat u bij Met hulp van Aafje aan het goede adres bent en u veilig een dienst kunt afnemen.

Uw wensen centraal

Is er spoed bij? Geen probleem, wij zorgen dat uw wensen snel worden vervuld. Daar zijn wij immers voor. U heeft de keuze uit een scala aan diensten.

Kies zelf uw dienstverlener

Per dienst kunt u zelf een keuze maken uit verschillende dienstverleners. Alle dienstverleners zijn getoetst op hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij de dienst(en) die u afneemt heeft u zelf de touwtjes in handen en kunt u er rustig op vertrouwen dat de dienst professioneel wordt uitgevoerd. Voor een goede bemiddeling kunt u altijd bij ons terecht.

Service Voorop

Met hulp van Aafje is onderscheidend in haar service. Met een team van enthousiaste, flexibele en gemotiveerde medewerkers zorgen we voor tevreden klanten. Een resultaat boven verwachting, dat is waarnaar wij streven.

Ontmoet ons team
Bo van Ree
Manager Additionele Diensten
Tamara van Rietschoten
Dienstenbemiddelaar
Natasja Lieshout
Coördinator Activiteiten
Yvette Romijnsen
Medewerker Activiteiten