Over ons

Over Aafje 

Wie aandacht geeft, geeft zoveel meer


Wilt u uw eigen leven leiden op uw eigen manier? Een manier die bij u past én in uw eigen omgeving? Soms heeft u anderen hierbij nodig en Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren. Aafje is altijd in de buurt met thuiszorg, huizen en zorghotels. 

Thuiszorg
Zo lang mogelijk thuis wonen, dat wil toch iedereen. Aafje maakt dit mogelijk. Bij Aafje kunt u terecht voor huishoudelijke ondersteuning, personenalarmering, persoonlijke verzorging en (gespecialiseerde) verpleging. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Aafje biedt thuiszorg in Rotterdam, Dordrecht, Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht e.o.

Revalideren en herstellen
Revalideren kan bij u thuis met een van onze specialisten of tijdelijk in een verpleeghuis of zorghotel. 

Huizen met zorg 
Als het niet meer mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen, kunt u wonen in één van de verzorgings- of verpleeghuizen van Aafje. Er zijn verschillende huizen in Rotterdam en Ridderkerk. Elk met een eigen karakter. 

Huishoudelijke ondersteuning

Iedereen wil een schoon en leefbaar huis. Maar soms staan lichamelijke klachten dit in de weg en daarom helpt Aafje u graag. Onder huishoudelijke ondersteuning vallen taken als stofzuigen, bed verschonen en het schoonmaken van toilet en keuken. Aafje biedt huishoudelijke ondersteuning in de gemeenten Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Henrdik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Heerjansdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. 

De missie van Aafje
Alles wat wij doen is erop gericht om uw eigen leven te laten leiden. Het leven zoals u dat het liefst wilt. Uw wensen, dagritme en voorkeuren vormen ons uitgangspunt. Bij Aafje geven we de zorg die we onze eigen ouders toewensen. Dat doen we met thuiszorg, maar ook in onze huizen en zorghotels. “Aafje heeft niet de ambitie de grootste te willen zijn, maar de beste”. 

De visie van Aafje
 
Uw leven vormt ons uitgangspunt. Elke dag. En op een manier waarom u zich thuis voelt. Aafje wil écht iets betekenen voor u. Niet omdat we weten wat goed voor u is, maar door te luisteren, aandacht te geven en in te spelen op de behoeften. Zo wordt bijgedragen aan herstel, aan gevoel van veiligheid, aan gezondheid, aan zelfvertrouwen en aan plezier.