Archieven

Revalideren in een zorghotel

Heeft u na een ziekenhuisopname een tijdelijk verblijf nodig om te herstellen en te revalideren? Dan kunt u bij de comfortabele hotellocaties van Aafje terecht. De zorghotels, Zorghotel locatie Maasstad en Zorghotel Franciscus Gasthuis, liggen centraal in Rotterdam en zijn hierdoor makkelijk bereikbaar voor mensen uit de omgeving Dordrecht, Capelle aan den IJssel en voor de verdere omgeving van Rotterdam. De services van een hotel worden gecombineerd met de specialistische revalidatiekennis op het gebied van verzorging, verpleging en behandeling.

Voor wie is het zorghotel?
Het zorghotel is voor mensen die na een operatie of opname in het ziekenhuis geen specialistische zorg meer nodig hebben, maar bij wie er nog wel behoefte is aan een periode van revalidatie en/of herstel. Er zijn verschillende redenen om voor een zorghotel te kiezen. U woont alleen, uw woning is niet gelijkvloers of u heeft nog behoefte aan professionele begeleiding tijdens het revalideren.

Specialisten
Uw verblijf wordt zo aangenaam en verantwoord mogelijk gemaakt dankzij de specialisten van Aafje. Het behandelteam bestaat uit een specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en een psycholoog en/of maatschappelijk werker. Zij werken samen met u aan uw revalidatie en herstel staat bij hen voorop. Ook is er een zorgteam speciaal voor uw welzijn en het verlenen van de beste zorg. Dit team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden en een verpleegkundig specialist.

Kosten en vergoedingen
Kijk hier wanneer uw verblijf in het zorghotel wordt vergoedt en wat de kosten zijn.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe