Archieven

Samenkomen op een van de Aafje locaties

Ontmoet op ongedwongen wijze nieuwe mensen uit de wijk.

Op meerdere locaties van Aafje worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Op deze pagina zijn al deze activiteiten voor u verzameld. U kunt zelf kiezen op welke locatie u de georganiseerde activiteiten wilt bekijken. U kunt ook per dag bekijken wat er voor activiteiten bij u in de buurt georganiseerd worden.

Op een aantal locaties van Aafje vindt u ook de ontmoetingspleinen. Deze zijn er voor álle ouderen in de buurt, klant of geen klant van Aafje, iedereen is van harte welkom. Op de ontmoetingspleinen worden diverse activiteiten georganiseerd. Deze lopen uiteen van creatieve, sportieve activiteiten tot aan informatiebijeenkomsten onder het genot van een kopje koffie. U bent ook van harte welkom als u gewoon eens wilt komen kijken, meedoen is niet verplicht. Bent u van plan om mee te doen aan een activiteit, dan raden wij u aan om u wel van tevoren op te geven zodat u niet teleurgesteld wordt.

Ontmoetingspleinen
Op de ontmoetingspleinen bent u dus van harte welkom om aan een activiteit deel te nemen. Maar vindt u het zelf leuk om een activiteit te organiseren, dan kunt u uw idee altijd bij ons neerleggen! Kunt u bijvoorbeeld een instrument bespelen of vindt u het leuk om voor te lezen uit een mooi boek of gewoon de krant? Of bent u goed in breien en wilt u dit ook aan anderen leren? Mede door u zijn de ontmoetingspleinen een succes!

De volgende locaties bieden een ontmoetingsplein:
– Meerweide (Rotterdam IJsselmonde)
– De Twee Bruggen (Rotterdam IJsselmonde)
– Reyerheem (Ridderkerk)
– Midden-In (Heerjansdam)
– Hoppesteyn (Rotterdam Crooswijk)
– de Nieuwe Plantage (Rotterdamse wijk Kralingen-Crooswijk)
– De Vijf Havens (Rotterdam Prins Alexander)
– Schiehoven (Rotterdam Schiebroek)

Alle activiteiten zijn hier voor u verzameld.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe