Archieven

Stichting Senior & Student maakt verschil in het leven van ouderen

Stichting Senior&Student is opgericht in mei 2014 met het doel om bij te dragen aan de onafhankelijkheid en het geluk in het leven van ouderen. Zeker in deze coronapandemie waarin ouderen al eenzamer zijn, is de hulp van deze stichting belangrijker dan ooit. Zoals de naam van de stichting al verklapt wordt de match gemaakt tussen een senior en een student. Hierbij kijken zij naar de gezamenlijke interesses en persoonlijke overeenkomsten. Beide partijen hebben baat bij de match die stichting senior&student maakt. De ouderen zijn een stukje minder eenzaam en de student draagt bij aan maatschappelijke innovatie. Sinds de start zijn inmiddels ruim 800 koppels bij elkaar gebracht.

Succesverhalen
Bent u benieuwd naar welke ouderen en studenten er al aan elkaar gekoppeld zijn en wat hun ervaringen zijn? Op de website stichtingseniorenstudent.nl kunt u meerdere succesverhalen lezen. Zoals het verhaal van Michelle (24) en Nelle (92) die elkaar helpen met zowel de Nederlandse als de Spaanse taal.

Aanmelden voor dit project
Lijkt u het leuk om ook deel te nemen aan dit project? En woont u in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Den Haag? Schrijf u hier in. Het maakt hierbij niet uit of u nog zelfstandig thuis woont of dat u in een verzorgingshuis woont. Senior&Student gaat voor u op zoek naar de perfecte match!  

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe