Zorgorganisaties kunnen dankzij de Thuisleefbieb op een eenvoudige en uniforme manier zorgtechnologie borgen, testen en beoordelen. Zowel zorgprofessionals als cliënten hebben enorm veel baat bij eHealth-oplossingen. De technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat ouderen zelfstandig(er) kunnen leven en het verbetert het werk van professionals.

De snelle ontwikkelingen en een constant veranderende omgeving zijn voor veel organisaties een uitdaging. Ze moeten continue op de hoogte zijn van de ontwikkelingen die plaatsvinden op het gebied van zorg en technologie die de zelfredzaamheid bevorderen. Het bijhouden van deze ontwikkelingen is eenvoudiger met Thuisleefbieb. 

Het doel
De Thuisleefbieb biedt een overzicht over de innovaties en hulpmiddelen binnen de zorgorganisaties en verbetert kennisdeling. Het platform brengt initiatieven met betrekking tot zorgtechnologie nader tot elkaar. Zo stroomlijnen zij het verwerkingsproces van kennis delen en opbouwen. Via Thuisleefbieb krijgen gebruikers een inzicht in de toepasbaarheid, het gebruiksgemak en de kwaliteit van de zorgproducten. Dit is mogelijk dankzij recensies van zorgcollega’s.

Hier legt Thuisleefbieb aan de hand van een aantal simpele stappen uit hoe het platform werkt. Voor vragen en meer informatie kunt u kijken op de website van Thuisleefbieb

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe