Archieven

UP! Een nieuwe kijk op ouder worden

UP! is een organisatie die mensen op een persoonlijke, realistische manier met elkaar in gesprek brengt over verschillende onderwerpen die van belang zijn bij het ouder worden. Denk hierbij aan bewegen, rouw en intimiteit. UP! gelooft in persoonlijke groei, tot de laatste snik. Als u ouder wordt is het net zo belangrijk om te blijven bewegen en nieuwsgierig te blijven, tot het stopt. De verschillende onderwerpen worden onder de aandacht gebracht door middel van talkshows, festivals en themagesprekken in de wijk.

Verlies
Afscheid en verlies zijn onlosmakelijk met het leven verbonden, vooral bij het ouder worden. Verlies van uw dierbaren, verlies van werk en gezondheid. Hoe beter u dit onder ogen kan zien, hoe veerkrachtiger u in het leven staat en er kan zijn voor uzelf en anderen.

Inspiratie
We worden allemaal ouder, elke dag weer. Het woord ‘oud’ levert toch nog steeds bij veel mensen heftige reacties op. Maar bij UP! denken ze dat elke leeftijd waarde heeft. Met haar initiatieven wil UP! inspiratie bieden rond het thema ouder worden. Een frisse blik, ruimte voor scherpe randjes en veel moois. Bezoek de website van UP! en laat u inspireren.

Bron: UP!

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe