Archieven

VGZ – Het kennisloket

U merkt dat uzelf, uw partner, of een van uw ouders steeds meer zorg nodig heeft. Maar waar moet u beginnen? Welke keuzes, woon- en zorgmogelijkheden zijn er? Er gelden verschillende regels, er moeten diverse formulieren ingevuld worden en het online uitzoeken van informatie is niet altijd overzichtelijk. De zorgadviseurs van VGZ kunnen u hierbij helpen. Bij Kennisloket in blijvende zorg kunt u telefonisch terecht voor al uw vragen. Zij zijn iedere werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar en het is volledig gratis. Deze optie is niet alleen voor verzekeraars van VGZ, maar voor iedereen die deze hulp nodig heeft.

Advies op maat voor iedereen 
De zorgadviseurs van het zorgloket helpen u de zorg vinden die bij uw wensen en behoeften past. Zo heeft u altijd iemand die meedenkt en staat u er als mantelzorger niet alleen voor. 

De coronacrisis heeft veel impact op de ouderenzorg. Maar de zorgadviseurs van VGZ zijn helemaal op de hoogte van wat er in uw regio speelt. Denk hierbij aan de bezoekersregeling, wachtlijsten en dagbesteding. 

Kijk voor meer informatie over het kennisloket op Vgz.nl/kennisloket of bel naar 088 131 16 57. 

Bron: zin.nl

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe