Vrije tijd

Welzijn en activiteiten

Met hulp van Aafje brengt u op ideeën!

De dingen (kunnen) blijven doen die uw leven de moeite waard maken mét fijne mensen samen, zijn belangrijke factoren voor het ervaren van een prettig leven. Aafje draagt hier graag een steentje aan bij en zet uw welbevinden centraal door het aanbieden van tal van activiteiten met aandacht voor iedereen.

Digitalisering is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Boodschappen laten bezorgen via een supermarkt-app, online boeken lezen en het sociale leven wordt ingevuld met beeldbellen. Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen omtrent de digitale wereld kunt u een computercursus nemen. Zij leren u alles over internetbankieren, online aanvragen indienen en nog veel meer. 

Met hulp van Aafje is er niet alleen om u te ondersteunen in het dagelijkse leven. Wij zijn er ook om u op ideeën te brengen wat u in uw vrije tijd kunt doen. Wat dacht u van een volledig verzorgd uitje door
Aafje Gezellig op stap? De uitstapjes van Aafje Gezellig op stap worden speciaal georganiseerd voor ouderen. Ook zullen wij u hier op de hoogte houden van activiteiten bij u in de buurt. 

Subcategorieën