Archieven

Wij wijzen u de weg in de digitale wereld

In de huidige maatschappij kunt u niet meer om de digitale wereld heen.

Dagelijkse dingen als bankieren, televisie kijken, boodschappen doen of een vakantie boeken worden tegenwoordig steeds vaker via de computer gedaan. Er is maar een klein aandeel senioren in 2019 die gewend zijn om met een computer om te gaan. Dat betekent dat er veel ouderen zijn die problemen ondervinden door de digitalisering.

 

Meer vragen dan antwoorden

Het merendeel van de 75+’ers ziet op tegen de groeiende digitalisering. Voor deze groep levert digitale communicatie meer vragen op dan antwoorden. Helaas kunnen grote organisaties niet meer om de digitale communicatie heen. Gelukkig zijn de problemen die hierdoor ontstaan een probleem van nu. Nieuwe generaties weten straks niet beter dan dat post op een e-mailadres binnen komt in plaats van op de mat.

Hulp in de digitale wereld

Hebt u als 75+’er ook moeite met de digitale wereld, dan kunt u via Met hulp van Aafje computerhulp inschakelen. Voelt u zich na de hulp steeds meer thuis in de wereld van computers? Dan zou u er eens over na kunnen denken om een tablet aan te schaffen. Via de Vegro kunt u bijvoorbeeld de Simtab aanschaffen. Deze tablet is speciaal ontwikkeld voor senioren én is inclusief een hulplijn.

Deel dit artikel

Facebook
WhatsApp
Email
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe